My sports hero

Over ons

MySportsHero is een concept van 3Motion BV.

3Motion is specialist in visuele communicatie, een productiebedrijf gelegen te Zele, met een breed gamma aan producten en diensten.

Steeds op zoek naar creatieve oplossingen en leuke visuele concepten.

 

MySportsHero is ontstaan vanuit het idee om mensen te verbinden met visuele communicatie.

In tijden van Corona hebben we hier reeds een mooi project rond uitgewerkt, waarbij foto’s van personen levensgroot werden geprint in karton, en als standees bij familie in de woonkamer kwamen te staan.

 

In het kader van het EK voetbal, en met zicht op het einde van de Covid pandemie, zien we opnieuw deze levensgrote kartonnen standees als het middel bij uitstek om sfeer en verbondenheid in ieders huiskamer te brengen.

 

We kunnen ons momenteel alvast verheugen op een spetterend EK Voetbal.

De Rode Duivels zullen ons weer verbinden en na al die maanden van ‘social distance’ komen we terug dichter bij elkaar.

 

We hebben lang genoeg letterlijk afstand moeten nemen en houden; en ja, we moeten dit nog even aanhouden. Maar in beperkte kring kunnen we wél al genieten van een fantastisch tornooi.

 

We nodigen onze favoriete Rode Duivel uit. Levensgroot, in eco-verantwoord karton, supportert hij met ons mee. Zij aan zij genieten we met z’n allen van dit prachtig tornooi en bovendien maken we het ons extra comfortabel met de zitzakken en strandstoelen van mysportshero.be.

We tonen ons als supporter, door een leuke sticker van de Duivels op onze wagen, ons raam, of onze kamer aan te brengen.

 

Mysportshero.be brengt supporters én sporters dichter bij elkaar.

Side by Side.

 

We lanceren MySportsHero met een exclusieve samenwerking met de KBVB en een mooi gamma producten rond de Rode Duivels.

Het opzet is om hier ook in de toekomst heel wat “Heroes” van andere clubs en sporten in de kijker te zetten. We beperken ons ook niet enkel tot voetbal, ook heel wat andere sporten laten we graag aan bod komen ( wielrennen, hockey, basketball, volleybal, …)

 

Hou ons zeker in de gaten!

Webshop powered by Marcando